Η σημασία στην πρώτη ύλη και στη σωστή διαχείριση αυτής, αποτελεί αρχή μας. Τα αρώματα της θάλασσας αναδεικνύονται σε κάθε μας δημιουργία, αφήνοντας μια επίγευση παράδοσης σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι.
Τα φρέσκα πελαγίσια ψάρια, οι επιλεγμένοι θαλασσινοί μεζέδες και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε παρασκευή, συνιστούν τη φιλοσοφία γύρω από την οποία το KYMATA Restaurant, συνεχίζει να εξελίσσεται. Γαστρονομία, αισθητική και ποιότητα ήταν τα βασικά συστατικά μιας αλάνθαστης συνταγής που οδήγησε στη δημιουργία του Εστιατορίου ΚΥΜΑΤΑ εδώ και δεκαετίες στον Πλαταμώνα.
Συνταγή επιτυχίας που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας με αγάπη και μεράκι να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου η πολυτέλεια είναι προσιτή.
Έξοχο σέρβις, εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, φιλικό περιβάλλον και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ συνθέσανε μια γωνιά που ήδη αποτελεί στέκι των καλοφαγάδων και "must" των επισκεπτών της πόλης. Το καλοκαίρι, το ιδανικό αυτό περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει η μαγευτική θέα στο αιγαίο από το ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου.